Over mij

Ginette Therapeut

Even voorstellen

Ik ben Ginette Hettema-Huisman (geboren in 1972) en ben een zorgzame, behulpzame, open, lief, sociaal en gelukkige moeder en vrouw. Ik help graag mensen en probeer te adviseren aan de hand van alternatieve geneeswijzen voornamelijk vanuit de Chinese visie.

Ik leer elke dag iets bij en blijf openstaan voor nieuwe dingen en mensen. Ik geloof dat zelfgenezing toch nog echt beter is dan ‘veel/gelijk’ gebruik te maken van de westerse medicatie en mijn motto blijft: voel waar je jezelf goed bij voelt en niet doen waar TE voor staat. Ik ben getrouwd met Jeroen Hettema sinds mei 1999. Wij hebben een dochter Nancy (geboren in 2002) en een zoon Sergio (geboren in 2006).

Bij Sergio is sinds zijn vierde jaar ADHD vastgesteld en had hij een periode dat hij slecht in slaap kon komen. Ik heb toen instinctief zijn hele lichaam gemasseerd. Vaak bij het masseren van de voeten benoemde hij een aantal grepen die hij als heel prettig ervaarde en dan ook snel in slaap viel. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar massages speciaal voor kinderen met AD(H)D en kwam uit bij de workshop ADHD/Dyslexie en voetreflexmassages via Total Health. Ik was gelijk enthousiast en zeer geïnteresseerd geraakt in wat er allemaal vanuit de voeten gevoed wordt en ging de opleiding tot VoetreflexPlusmassages via Total Health volgen.
In de eerste 2 jaar van de opleiding heb ik mij de Westerse, Chinese en energetische hand- & arm-reflexmassages en voornamelijk de voetreflexplusmassages eigen gemaakt. Verdere kennis genomen van voetdiagnostiek, hand-/armreflexologie, oorreflexologie, vijfelementen voedingsleer, met aandacht genezen en de vierlagen voetreflexologie. In het derde jaar heb ik mijn scriptie ‘AD(H)D en boosheid’ met een ruim voldoende afgerond en mij extra gespecialiseerd in een drietal 

(coaching)vakken van mijn keuze om mijn praktijk nog meer richting te geven en mijn behandelingsmogelijkheden te vergroten, te weten:
• Omgaan met kinderen
• Veel voorkomende ziektebeelden
• Succesvol coachen
Na de driejarige opleiding inclusief stages heb ik mijn diploma behaald in 2018.
Ik ben ingeschreven en verzekerd bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidzorg (NIBIG-polisnr. 20/433 – Ontworpen en gearrangeerd door BALENS en onderschreven door XL Insurance Company SE in overeenstemming met de autoriteit verleend onder contractnummer BO3343342018280-) en de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).
Sinds 1 december 2019 officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK-nr. 76532577) en gestart met mijn eigen voetreflexologie praktijk aan huis; Ginette VoetReflexPlus Therapeut.